hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tugay'dan ayrılıyor haberlerine yanıt

    Tugaydan ayrılıyor haberlerine yanıt
    expand

    Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarında yer almayan Tugay Kerimoğlu hakkında çıkan "İngiltere'ye dönüyor" haberini CNN TÜRK'e yaptığı özel açıklama ile yalanladı.

    4 Mart 2010'da Galatasaray altyapısının başına ve 21 Ekim 2010'da sarı kırmızılı kulüpte  teknik direktör yardımcılığı görevine getirilen Tugay Kerimoğlu, geride bıraktığımız sezonda rakip takımların maçlarını yerinde izleyerek Fatih Terim ve ekibine destek oldu. Terim'in göreve gelmesinden sonra tecrübeli hocanın da isteğiyle Galatasaray kulübünde yoluna devam eden Kerimoğlu'nun şampiyonluk kutlamalarında ve yemeğinde yer almaması dikkat çekti.

    Bu gelişmeler üzerine hakkında "Galatasaray'dan ayrılıyor mu? B.Rovers'tan teklif var"  haberleri kafalarda soru işareti oluşturdu.Kerimoğlu ise CNN TÜRK Spor'a yaptığı açıklamada, "Ben görevimin başındayım. Sözleşmem 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. B.Rovers'tan ya da başka bir kulüpten herhangi bir teklif yok. Kimseyle bir görüşme yapmadım. Ancak Galatasaray kulübüyle de 31 Mayıs sonrası için bir kunuşmamız olmadı.

    Basında çıkan Tugay gidiyor şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor, hala Galatasaray'dayım. Eğer Florya'da istenmiyorsam bundan sonra antrenörlük görevim yurt dışı ya da  içi herhangi bir kulüpte devam eder" dedi.

    Tugay Kerimoğlu "Şampiyonluk kutlamalarında neden yoktun"  sorusuna ise "Osoruyu bana sormayın" diyerek cevap verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow