hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolt Manchester United formasını giyecek

    Bolt Manchester United formasını giyecek
    expand

    Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Kırmızı Şeytanlar'da oynamak isteyen Usain Bolt'a gelecek yıl Real Madrid efsanelerine karşı oynanacak maçta forma vereceğini açıkladı.

    Usain Bolt, Manchester United'ın gelecek yıl Real Madrid efsaneleriyle oynayacağı özel maçta forma giyebilir.

    FIFA'nın internet sitesinde yayınlanan haberde, Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın menajerliğini yapan "Sir" lakaplı Alex Ferguson, son yılların en iyi atleti olarak gösterilen Usain Bolt'a forma şansı verebileceğini duyurdu.

    Manchester United'ın geçen hafta evinde Fulham'ı 3-2 yendiği maçtan sonra tribünlerin Bolt lehine yaptığı tezahüratları değerlendiren Ferguson, "Bolt, fanatik bir United taraftarıdır" dedi.

    Ferguson, Bolt'un daha önceleri birkaç kez Manchester United antrenmanına çıktığını ve Ronaldo'ya sprint atmada yardımcı olduğunu belirterek, Bolt'un hayallerinden biri olan "kırmızı şeytanlarda" oynama ihtimalinin gelecek yıl farklı bir şekilde gerçekleşebileceğini söyledi.

    Geliri hayır kurumlarına dağıtılacak olan bir dostluk maçında, Bolt'un takımda oynamak istediğini kendisine bildirdiğini kaydeden Ferguson, şöyle konuştu:

    "Bolt'un böyle bir maçta takımda oynamak istemesi çok ilginç. Gelecek yıl, Real Madrid'in efsaneleriyle oynayacağımız maç bunun için çok ideal. O maçta, onu sahada görme şansımız olabilir ve böylece neler yapabileceğini görme fırsatımız olur."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow