hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bobo gol krallığında iddialı

    Bobo gol krallığında iddialı
    expand

    Kayserisporlu futbolcu Bobo, ligde 14 haftada attığı 9 golle Galatasaraylı Umut Bulut ile gol krallığının zirvesinde yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Kayserispor'a bu sezon transfer olan Bobo, takımında forma giydiği 14 maçta rakip ağlara 9 gol göndererek ligin en golcü iki futbolcusundan biri oldu. 2005-2006 sezonu devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Bobo, dünkü Fenerbahçe maçındaki golüyle Türkiye kariyerindeki gol sayısını da 101'e çıkardı. Bu sezon bütün karşılaşmalarda ilk 11'de başlayıp 1235 dakika sahada kalan Bobo, rakip filelere 9 gol göndererek maç başına 0,65'lik bir oran yakaladı.

    Bobo basın mensuplarına yaptığı açıklamada, attığı gollerle takımına katkı sağladığı için mutlu olduğunu söyledi. Performansını artırmak için çok çalıştığını vurgulayan Bobo, "Performansımdan memnunum. Gol attığım için mutluyum. Lig bitene kadar gollerime devam etmek istiyorum. Bu tempoda devam etmek istiyorum. Temennim, attığım gollerin takımımı ligin ilerleyen haftalarında daha da üst sıraya çıkarması" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow