hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'da Bangura'ya talip çıktı

    Bursasporda Banguraya talip çıktı
    expand

    Bursaspor'da beklenen performansı sergileyemeyen ve uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Sierra Leoneli Teteh Bangura'nın devre arasında takım bulması halinde gönderilebileceği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursaspor'un tarihindeki en yüksek bonservis bedelini ödeyerek büyük umutlarla kadrosuna kattığı Teteh Bangura'ya kulüp arandığı öğrenildi.

    Yeşil beyazlı kulübün kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Bangura'nın, menajeri Patrick Mörg'le kulüp bulunması yönünde temas kurulduğu öğrenildi. Menajerinin şu an için iki kulüple görüştüğü bu kulüplerin Rusya Premier Ligi ekiplerinden Kuban Krasnodar ve Ukrayna Premier Ligi'nden Metalurh Donetsk olduğu bildirildi. Görüşülen kulüplerin 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bangura'nın bonservisinde indirim istediği ifade edildi.  

    Öte yandan Bursaspor'da kadro dışı kalan Ozan İpek ve Tagoe dışında verim alınamayan Barış Örücü, Yavuz Özkan ve Cemal Kaldırım'la yolların ayrılabileceği öğrenildi.

    Ozan anlaştı Bursaspor yeterli bulmadı

    Bursaspor'da kadro dışı kalan ve yeşil beyazlı yönetiminin izniyle geçtiğimiz günlerde Kasımpaşaspor kulübüyle görüşen Ozan İpek'in ilk görüşmesi olumlu geçmişti. Ozan'ın İstanbul ekibiyle şartlarda büyük ölçüde anlaştığı ancak düşünülen bonservis bedelini Bursaspor'un kabul etmediği öğrenildi. Bonservis pazarlığının önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow