hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Off Road heyecanı başlıyor

    Off Road heyecanı başlıyor
    expand

    Türkiye'nin sayılı resmi Off Road kulüplerinden olan Beykoz Off Road'ın yılda iki defa düzenlediği yarışa sayılı günler kaldı. İlki geçtiğimiz Nisan aynıda yapılan yarışların ikincisi 6 ve 7 Ekim'de yine Beykoz Riva'da yapılacak.

    Doğa sevgisinin hız tutkusu ile birleştiği yegâne spor dalı… Off Road. Dünyada yoğun ilgi gören bu spor dalı Türkiye'de de gün geçtikçe yayılıyor.

    Bir bir kurulan spor kulüpleri, düzenledikleri geleneksel Off Road oyunları ve yarışları ile bu sporu yaygınlaştırmayı hedefliyor.

    Türkiye'nin sayılı resmi Off Road kulüplerinden olan Beykoz Off Road'ın yılda iki defa düzenlediği yarışa ise sayılı günler kaldı. İlki geçtiğimiz Nisan aynıda yapılan yarışların ikincisi 6 ve 7 Ekim'de yine Beykoz Riva'da yapılacak.


    5 yıldır düzenlenen Beyoff yarışlarına Türkiye'nin tüm illerinden takımlar katılıyor.

    Doğanın zor koşulları ile mücadele eden pilotlar araçları ile takımlarını temsil etmeye hazırlanırken, Off Road tutkunları da nefesleri kesen yarışa, kamp ateşi başında keyifli sohbetlere ve doğa ile baş başa kalacakları o iki güne hazırlanıyor.

    Beyoff yarışları, kadın Off Road pilotlarına yarışma olanağını tanıyan ilk yarışma.

    Gelenek bozulmadı ve bu yılda kadın pilotlar 4x4 araçları ile kendileri için hazırlanan zorlu etabı geçmek için ter dökecekler.

    Sürücüsü Profesyonel olarak lisans almamış araçlar S1 ve S2 klasmanlarında yarışacak,,,Bu etabı ilk 8'de bitiren takımlar Genel klasmanda birbirleri ile yarışacaklar.


    Şampiyonluk yarışı ise S1 ve S2 klasmanlarının birincileri arasında olacak.

    Bu yıl Off Road tutkunlarını yeni bir klasmanda bekliyor.

    Profesyonel ve amatör tüm pilotların katılabileceği HUMA OTO GOLIATH Etabında Co-pilotlar da hünerlerini sergileyecek.

    Bu yarışlara katılmak, Off Road ile tanışmak ya da kamp ateşi başında doğanın sesini dinlemek istiyorsanız, 6 7- Ekim tarihlerinde, Riva Milli Takım Kamp Alanının karşısında yer alan Kanlıca Orman İşletmesi Ağaçlandırma sahası sizin için hazır.

    Fotoğraflar: Fuat Dayıoğlu
    Bolu Off Road yarışı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow