hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da sıcak gelişme... Transfer haberleri 16 Haziran 2017

    Galatasarayda sıcak gelişme... Transfer haberleri 16 Haziran 2017
    expand

    Bruma'yı satan Galatasaray'ın transferleri arka arkaya KAP'a bildirmesi bekleniyor. Gomis ve Belhanda isimleri öne çıkarken Tete'de ise araya Inter girdi. Sao Paulo'da Maicon'dan güzel haber gelirken aynı takımdan Cueva ise açıklamalarıyla akılları karıştırdı. İşte Galatasaray transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray, Sao Paulo forması giyen Maicon için de 7 milyon euro'luk bir teklif sundu. İddiaya görev Brezilya ekibi teklifi kabul etti.

    Galatasaray'ın transfer edeceği iddia edilen Sao Paulo'nun Perulu oyuncusu Christian Cueva böyle bir tekliften haberi olmadığını söyledi.

    Son dakika... Antalyaspor Brezilyalı Maicon'u transfer etti

    Arsenal'de forma şansı bulamayan Lucas Perez'in menajeri Fernandez Lovelle, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif aldıklarını ve şu an değerlendirme aşamasında olduklarını söyledi. Ancak oyuncunun önceliğinin İspanya olduğunun da altını çizdi.

    Romanya'da Prosport'ta yer alan bir başka habere göre ise Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fiorentina ile Serie A'da sadece 48 dakika süre alabilen Ianis Hagi'yi kiralamak istiyor.

    Galatasaray'ın Ianis Hagi'nin yanı sıra bonservisi Manchester City'de olan Ukraynalı Oleksandr Zinchenko ile de ilgilendiği belirtildi. Oleksandr Zinchenko, geride kalan sezonda PSV'de kiralık olarak forma giymişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Bafetimbi Gomis transferini bitirmek üzere. Oyuncunun Cumartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Öte yandan Swansea kulübü başkanı ise halen pürüzlerin olduğunu şu ana kadar sonuca varılmadığını açıkladı.

    Vitesse formasını giyen Marvelous Nakamba'nın yeni takımının Anderlecht ya da Galatasaray olacağı iddia edildi. 2014'ten bu yana Hollanda ekibinin formasını giyen futbolcu geçen sezon Eredivisie'de 31 maça çıkmıştı. 23 yaşındaki Zimbabveli oyuncunun Vitesse'de kalmayacağının kesin olduğu öğrenildi.

    Belhanda için ise Dinamo Kiev'le yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Oyuncunun Pazar günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. 

    Bu arada Sao Paulo forması giyen Maicon için de 7 milyon euro'ya kadar çıkan Galatasaray, Brezilya ekibiyle anlaştı.

    Galatasaray'a bir şok da Tete'den

    Imbula ismi de yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Marsilya'da parlayan oyuncu İngiltere Premier Ligi'nde hayal kırıklığı yaratmıştı.

    Bu arada Galatasaray'ın transferi için Ajax'la anlaştığı Tete için devreye Inter'in de girdiği öğrenildi. Son kararı Hollandalı futbolcu verecek. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow