hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Moto M modelini global pazara taşıyor

    Moto M modelini global pazara taşıyor
    expand

    Cep telefonunun mucidi olarak lanse edilen Motorola, yaşadığı zor günlerin ardından Lenovo bünyesinde tekrardan sektörde tutunmayı başarmıştı. Lenovo tarafından satın alınan Motorola, rotasını daha çok Asya pazarına doğru çevirmişti. Şirketin bu kapsamda geliştirdiği uygun fiyatlı telefonlar Hindistan ve Çin gibi pazarlarda satışa sunulmuştu. Motorola’nın beğenilen modellerinden biri olan Moto M de geçtiğimiz sene Hindistan’da satışa sunulan cihazlardan biriydi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Moto M, çıkışının üzerinden yaklaşık olarak 1 sene geçmesinin ardından şimdi de global pazarda boy gösterebilir. Zira geçtiğimiz gün Moto M XT1662 model numarası ile GFXBench’te göründü. Olayı enteresan kılan detay ise, GFXBench’te ortaya çıkan cihaz ile hali hazırda satışta olan model arasında bariz farklılıkların bulunması.

    Hala Hindistan’da satılmakta olan Moto M, 5.5 inçlik bir ekran ve 3GB’lık RAM’e sahipken, GFXBench’te ortaya çıkan model ise 4.6 inç ekran ve 4GB RAM’e sahip. Bu durum, cihazın global pazara göre yeniden revize edilmesi olarak tabir ediliyor.

    Gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio  P15 yonga setinden alan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB. 16MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kameranın eşlik ettiği Moto M’in global pazardaki satış tarihi ve fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow