hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TV yorumcusu yarbay kazada öldü

    TV yorumcusu yarbay kazada öldü
    expand

    Gündemdeki davalar ve askeri strateji konusunda TV yorumculuğu yapan emekli Yarbay Şenol Özbek, beraberindeki Halil Bilgilol ile İzmir'de geçirdiği trafik kazasında öldü. Kazada 6 kişi de yaralandı.

    Kaza, dün, saat 20.30 sıralarında, Menemen İlçesi Emiralem Beldesi Hal Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Emekli Yarbay 50 yaşındaki Şenol Özbek, yönetimindeki 06 LB 642 plakalı otomobiliyle giderken, çalışma nedeniyle daralan yolda iddiaya göre hatalı sollama yapınca, karşı yönden gelen Halil Bilgilol yönetimindeki 35 MPD 70 plakalı otomobille çarpıştı.

    Araçların metal yığını haline geldiği kazada, 3 çocuk babası Özbek ile Bilgilol öldü. Özbek'in yanında bulunan Habibe Nur Güven, İlknur Erbaş ile Bilgilol'un yanındaki Cem Erdoğan, Türkan Bilgilol, Nagehan Erdoğan ve Aylin Erdoğan yaralandı. Menemen Devlet ve İzmir'deki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

    Özbek'in, Menemen Devlet Hastanesi Morgu'nu kaldırılan cenazesi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından İzmir'de görev yapan doktor damadı Battal Yıldırım'a teslim edildi. Özbek'in cenazesi, toprağa verilmek üzere havayoluyla Ankara'ya gönderildi.

    Özbek, "İrtica ile Mücadele Eylem Planı" davasının tutuklu sanığı emekli Albay Dursun Çiçek ile birlikte 2 yıl görev yapmıştı. Özbek, TV programlarında sürmekte olan Ergenekon ve benzeri davalarla ilgili yorumculuk yapıyordu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow