Ak Parti ile CHP arasındaki yolsuzluk suçlamaları dün de devam etti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Başbakan malvarlığını açıklasın" diyen CHP liderini "yedi uyur"a benzetti, "Erdoğan'ın malvarlığı 7 yıldır internet sitesinde" dedi. CHP'li Gökhan Günaydın ise, internet sitesine konan mal beyanının eksik olduğunu öne sürdü.
İktidar partisi ile ana muhalefet partisi arasındaki yolsuzluk tartışması büyüyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu Başbakan'a "yolsuzluk yapmadım diyorsan mal varlığını internet sitesine koy" çağrısında bulundu. O çağrıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik yanıt verdi. "Başbakan'ın malvarlığı 7 yıldır internet sitesinde" diyerek.
Ama Çelik'in yanıtı CHP'yi tatmin etmedi. Çelik, Anayasa mahkemesinin uygunsuz bulduğu parti hesapları ve İzmir ile Antalya belediyelerine yönelik iddialar üzerinden de yüklendi CHP'ye.