İndex

Demir çardak çocukların üstüne uçtu!

Demir çardak çocukların üstüne uçtu!

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
İstanbul Ümraniye'de halı sahada top oynarken şiddetli lodosun etkisiyle demir çardağın üzerlerine düşmesi sonucu ağır yaralanan iki çocuğun tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Çakmak Mahallesi'ndeki halı sahada top oynayan Ramazan Sarıdağ ve Alaattin Bayram, bir anda etkisini gösteren fırtınaya yakalandı.

Halı sahanın çevresindeki demir çardak, fırtınanın etkisiyle havalanarak iki çocuğun üzerine düştü.

Halı sahadaki görevliler tarafından çardak altından çıkarılan iki çocuk, ambulansla Özel Erdem Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çocukların tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

Bu arada olay, halı sahanın güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kamera görüntülerinde, çardağın havalanarak çocukların üzerine düştüğü ve işletmedeki görevlilerin çocukları çardağın altından çıkardıkları görülüyor.

Çocukların yakınları, çardağın ayaklarının bağlı olmadığını iddia ederek, olayda işletme sahibinin ihmali bulunduğunu öne sürdü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Şişli'de de çatı uçtu  

Şişli'de de fırtına nedeniyle bir apartmanın çatısı uçtu. Çatı blok halinde kalkarak park halindeki iki aracın  üzerine düştü.

Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı olayda araçlarda madi hasar  meydana geldi.

Adana'da da çatılar uçtu

Adana'nın Tufanbeyli İlçesi'nde ise etkili olan fırtına nedeniyle Devlet Hastanesi'nin çatısı park halindeki ambulans ve personel araçlarının üzerine düştü.

Akşam saatlerinden bu yana ilçede etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle bazı binaların çatıları uçarken, elektrik telleri zarar gördü.

İlgili Konular » Fırtınadiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Hangi denizsiniz?
Akşam yemeğine çıkmak için olmazsa olmazınız hangisidir?





Devam