hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Arka Sıradakiler" setinde ölüm haberi

    Arka Sıradakiler setinde ölüm haberi
    expand

    Özel bir televizyon kanalında yayınlanan"Arka Sıradakiler" adlı dizinin Kağıthane'deki çekimleri sırasında ekibin sanat asistanı Selin Erdem ile set görevlisi Ömer Özcan, freni boşaldığı iddia edilen minibüsün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan iki arkadaştan Selin Erdem kurtarılamadı.

    Kaza, dün saat 19.00 sıralarında "Arka Sıradakiler" adlı dizinin çekimlerinin yapıldığı Seyrantepe Mahallesi Altınay Caddesi Sarmaşık Sokak Numara 2 önünde meydana geldi.

    Dizinin sanat asistanı Selin Erdem (26) ile sette çalışan Ömer Özcan (27), verilen molada dışarı çıktı.

    İddiaya göre, Selin Erdem ile Ömer Özcan kaldırımda otururken, sokağa giren dizinin çekim ekibini taşıyan İdris Fırat'ın kullandığı 34 TH 8305 plakalı minibüsün freni boşaldı.

    Minibüs kaldırıma çıkarak önce Selin Erdem'e ardından Ömer Özcan'a çarptı. Minibüs daha sonra setin giriş kapısına çarparak durdu.

    Kazayı duyarak dışarı çıkan set görevlileri minibüsün altında kalan Selin Erdem'i görünce durumu 112 Hızır Acil'e bildirdi.

    Olay yerine gelen sağlık ekipleri Selin Erdem'i Kağıthane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ömer Özcan'ı ise Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Selin Erdem hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömer Özcan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Arkadaşını iterek hayatını kurtardı

    Kaza sonrası İdris Fırat gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Fırat'ın ifadesi, genç kadının yaptığı bir hamle ile arkadaşının hayatını kurtardığını ortaya çıkarttı.

    Fırat'ın polise, "Frenin boşaldığını anlayınca aracı durdurabilmek için kaldırama çıktım, ancak durduramadım. Bu sırada minibüsü fark eden Selin Erdem, Ömer Özcan'ı iterek hayatını kurtardı. Kendisi ise kaçamadı" şeklinde ifade verdiği belirtildi.

    Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow