hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 29 Temmuz... Van Persie açıklaması geldi

    Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 29 Temmuz... Van Persie açıklaması geldi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahç Kjaer transferinden gelecek parayla transferleri bitirmek istiyor. Lucas Lima'da işler biraz karışık. Öte yandan Van Persie'nin Feyenoord'a satışı ciddi olarak konuşuluyor. Ancak Mahmut Uslu, Hollanda ekibinin oyuncunun maliyetini karşılayamayacağını düşünüyor. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Simon Kjaer transferinde sona gelinirken Sevilla ve Fenerbahçe'nin resmi açıklamayı yapması bekleniyor. 4 yıllık sözleşme imzalayacak Danimarkalı futbolcu için Sevilla'nın toplam 12 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Öte yandan Mahmut Uslu transferin henüz bitmediğini söyledi.

    Kjaer'nın transferinden gelecek parayla Lucas Lima'nın ve bir forvetin transfer edilmesi bekleniyor. Ancak Uslu'ya göre Lucas Lima transferinin Ocak'a kalma durumu var. Görüşmeler sürüyor.

    Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Pierre Webo forvet sıkıntısı çeken Sarı-lacivertli takıma mesaj gönderdi. Çağrılırsa seve seve geleceğini söyledi.

    Son dakika: Mahmut Uslu Fenerbahçe'nin transferlerini açıkladı

    Van Persie'nin Feyenoord'a transferi ciddileşmeye başladı. Hollanda basınında yer alan haberlere göre Feyenoord oyuncuya 1 yıllık sözleşmeye ikna etti. Şimdi gözler Fenrebahçe'nin kararında. Ancak Mahmut Uslu, Feyenoord'un oyuncunun maliyetini karşılayamayacağını düşünüyor. Uslu, 'Maaşını ve bonservisini ödeyebiliyorlarsa sorun yok. Ben de çok şey istiyorum. Ama isteyince olmuyor" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emre Mor, Dortmund'un son hazırlık maçında oynamadı. Bu durum transfer iddialarını güçlendirdi ancak Hannover 96'nın adı bu oyuncu için sıklıkla dile getirilmeye başladı. Öte yandan Mahmut Uslu, Emre Mor'u Dortmund'un bırakmayacağını, kiralarsa da Ajax gibi takımlara kiralayacağını söyledi.

    Ben Arfa'da ise özel bir durum söz konusu. Oyuncu, PSG'den alacaklarını tahsil edemiyor. Bu nedenle parasını almadan transfere sıcak bakmıyor. Fenerbahçe oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. 

    Şekip Mosturoğlu: İstifa ettiyse Terim tazminat alamaz

    Eljif Elmas'ın durumuna da açıklık getiren Uslu, 'Çok önemli bir oyuncu FIFA bir ay içinde karar verirse oynayıp oynamayacağı belli olur. Karar vermezlerse bekleyecek. Avrupa'nın birçok kulübü bu oyuncuyu istiyor' dedi.

    Van Der Wiel'in talipleri olduğunu belirten Uslu, kadro dışı bırakılan Hollandalı oyuncunun 2 disiplin cezasıyla ilgili olarak  FIFA'ya gittiğini söyledi. Wiel'in 16 Ağustos'a kadar kulüpten alacağı olmadığnı söyleyen Uslu, 'Şu an kendisine testler uygulanıyor. Kendisini isteyen kulüpler var, görüşülüyor' şeklinde konuştu.

    Ozan Tufan'ın iyi gittiğini söyleyen Uslu, Fernandao'nun da 1 ay sonra sahalara döneceğini ve 6 kilo verdiğini açıkladı.

    Sow'un Fenerbahçe'ye gelmek istediğini ancak kulübünün izin vermediğini belirten Uslu, Sturm Graz'ın iyi bir takım olduğunu belirterek 'Forvetleri sakatlanmamış olsa işimiz zorlaşırdı' dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ansaldi iddiası

    Inter formasını giyen Cristian Daniel Ansaldi'ye Fenerbahçe ve Valencia talip oldu. İtalyan basınında yer alan habere göre Arjantinli futbolcu Fenerbahçe'yi iki kez reddetti. Ancak Fenerbahçe vazgeçmedi. Ansaldi geçen yıl Inter'de kiralık oynamıştı.


    Robin van Persie boksör oldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow