hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Oyun parkı denize uçtu

    Oyun parkı denize uçtu
    expand

    Kastamonu'da içinde çocukların bulunduğu şişme oyun parkı şiddetli rüzgar nedeniyle denize uçtu. Olayda yaralanan 4 çocuğun tedavisi sürüyor.

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesi sahilinde bulunan şişme oyun parkı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Park, plajda sürüklendikten sonra denize devrildi.

    Şişme oyun parkının denize uçması sonucu yaralanan çocuklardan Yusuf Ziya Öztürk (8) Kastamonu Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Bacak ve kollarında 3 kırık olan Öztürk'ün ameliyatı başarı ile tamamlandı. İnebolu Devlet Hastanesine sevk edilen Esen Eylül Demir (4) yüzünden ameliyat oldu. Olay sırasında dili ters dönen Öztürk hayata döndürüldü.

    Ters rüzgarla halatlar koptu

    Çatalzeytin'in Ak Parti'li Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz olay sonrası yaptığı DHA'nın yaptığı açıklamada, ters bir rüzgar esmesi sonucu halatların koptuğunu belirtirken, dili çıkan bir çocuğu ise olay yerinde bulunan bir hemşirenin müdahale ederek hayata döndürdüğünü söyledi.

    Başkan Uğuz, "ters bir rüzgarın oluşması ve halatların kopması sonucu etraftaki bulunan tel duvarları aşarak maalesef içindeki çocuklarla birlikte denize uçmuştur. Sağolsun sağduyulu vatandaşlarımız sayesinde çocuklarımız denizden kurtarılmış ve olay yerinde bulunan bir hemşire tarafından bir çocuğumuza müdahale edilerek hayata döndürülmüştür. Yaralılardan birinin hem bacağı, hem kolu kırık. Bir tanesinin yüzü parçalanmıştır. Bir tane çocuğumuz da dilinin ters dönmesi sonucu hayati tehlike atlatmıştır. O da bulunan hemşire sayesinde kurtulmuştır" dedi.





    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow