hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaspor taraftarı İzmir Marşı söyledi

    Konyaspor taraftarı İzmir Marşı söyledi
    expand

    Atiker Konyaspor'un sahasında Portekiz'in Vitoria Guimares takımını ağırladığı maçta Konyalı taraftarlar tribünde İzmir Marşı söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kurası çekildi

    Atiker Konyaspor'un, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Guimares ile oynadığı mücadelede tümn statta İzmir Marşı söylendi.

    Bylock soruşturması sonrasında istifa eden Atiker Konyaspor Kulübü'nün eski Başkanı Ahmet Şan’nın geçtiğimiz Temmuz ayında taraftar gurubu Nalçacılıların düzenlediği birlik ve istişare gecesinde “Bugün Türkiye’de maalesef tüm statlar İzmir Marşı’nı söylüyor. Konya hariç. Konya çünkü bu ülkenin birliğini ve her zaman o milli maçlarda gördüğümüz ‘Tek bayrak, tek devlet, tek vatan’ duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücü alıyor” şeklinde konuşmuş ve sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

    Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçındaki çıkan olaylar sonrasında alınan ceza ile takımlarından uzak kalan ve takımlarının Avrupa Ligi maçında kale arkasında yer alan Nalçacılılar taraftar grubu, diğer tribünlerdeki taraftarlar ile birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

    Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanan maçta Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri stat ve çevresi ile kent merkezinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Stadyuma alınan tüm seyirciler detaylı üst aramasından geçirildi. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.

    YEŞİL-BEYAZLI EKİP SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU

    Süper Kupa finalindeki saha olayları sebebiyle Süper Lig'de 5 maç seyircisiz oynama cezası alan yeşil-beyazlı ekip lig başladığından bu yana ilk kez seyircisi ile buluştu. Karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerde yer yer boşluklar gözlenirken yaklaşık 30 bin yeşil beyazlı taraftar takımını destekledi. Misafir takım için ayrılan tribün boş kalırken yaklaşık 15 Vitoria Guimaraes taraftarı maçı izledi.

    TARAFTARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

    Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan yeşil-beyazlı futbolculara taraftarlar, alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Futbolcular ısınma hareketlerini yaparken tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını destekledi. Karşılaşmanın oynandığı stadyumda tribünlere Türk Bayrakları ve Konyaspor bayrakları bırakıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow