hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köpek, yavru kediye süt anne oldu

    Köpek, yavru kediye süt anne oldu
    expand

    Antalya'da hiç doğum yapmayan 3 yaşındaki 'Golden Retriever' cinsi köpek, açlıktan telef olmak üzereyken yol kenarında bulunan yavru kediye 'süt annelik' yapıyor.

    Konyaaltı İlçesi'nde oturan üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Melih Ayaz, 2 ay kadar önce 'Bafi' adını verdiği köpeğiyle yürüyüşe çıktı.

    Ayaz, köpeğinin havlaması üzerine yol kenarında bitkin haldeki yavru kediyi fark etti.

    Ayaz, evine götürüp bakımını yaptığı kediyi, köpeğinin emzirdiğini gördü. Ankara kırması cinsi kediye 'Peynir' adını verip sahiplenen Ayaz, köpeğiyle birlikte evinde bakmaya başladı.
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki aydan bu yana aynı evi ve yatağı paylaşan, birlikte oynayan 'Bafi' ile 'Peynir' arasındaki uyum görenleri şaşırtıyor. Köpeğinin yavru kediyi sahiplenerek emzirdiğini ilk gördüğünde çok şaşırdığını anlatan Ayaz, şöyle dedi:

    "Köpeğim kediyi emzirirken çok uslu duruyor. Kedi de karnı acıktığı zaman köpeğin yanına yaklaşıyor ve emmeye başlıyor. Köpeğim, kedi yavrusu ile çok iyi anlaştı. Birlikte uyuyorlar. Kediyi eve ilk getirdiğimde köpeğimle anlaşamayacağını düşünüyordum. Ama Bafi'nin kediyi emzirmesi ve 2 aydır aralarında çok iyi uyum olması beni mutlu etti."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow