hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu sanığına 12,5 yıl hapis cezası

    Uyuşturucu sanığına 12,5 yıl hapis cezası
    expand

    Kayseri’de, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklu yargılanan Hacı Altun'a mahkeme heyeti 12,5 yıl hapis, 25 bin lira da para cezası verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Geçen Ekim ayında Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınmış, ev, araç ve üst aramalarında, parçalar halinde eroin, bonzai, ecstasy, uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan hassas terazi ele geçirilmişti. Şüphelilerden Hacı Altun (39) ve Esat Göğderen (32) tutuklanırken, diğer sanıklar H.K. (34), B.Y. (41) ve S.Y. (20) serbest bırakıldı.

    1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıklar Hacı Altun ve Esat Göğderen mahkemede hazır bulundu. Haklarında yapılan suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti, yaptığı yargılama sonucu, tutuklu sanıklardan Hacı Altun'un 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira da parayla cezalandırılmasını kararlaştırdı ve tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı. Esat Göğderen'nin ise kullanıcı olmak suçundan 2 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıyla tahliyesine karar verildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow