hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Essential Phone 2 daha kolay tamir edilebilecek

    Essential Phone 2 daha kolay tamir edilebilecek
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    İlk akıllı telefonu ile önemli deneyimler kazanan Essential, yeni modeli için şimdiden kolları sıvamış durumda. Zira geçtiğimiz günlerde şirketin yetkilileri, Essential Phone 2 hakkında ilk detayları verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Essential cephesinde sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Andy Rubin’in beklenmedik açıklamalarının ardından, Essential zor günler geçiriyor. Fakat Rubin’in yokluğu, şirketin gelecek planlarını pek de etkilememiş gibi görünüyor. Zira Essential Phone 2 hakkında ilk detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

    Android’in kurucu ortaklarından biri olan Andy Rubin ve ekibi tarafından geliştirilen Essential Phone, başarılı bir tanıtım dönemi geçirmişti. Fakat aynı başarı telefonun pazarlanma aşamasında sergilenemeyince sorunların ardı arkası kesilmedi.

    Son derece kısıtlı bir bölgede satışa sunulan Essential Phone, bir de 700 dolarlık etikete sahip olunca, pek rağbet görmemişti. Sonuç olarak telefon elde kalınca fiyatı da 450 dolara kadar düşmüştü.

    İlk akıllı telefonu ile önemli deneyimler kazanan Essential, yeni modeli için şimdiden kolları sıvamış durumda. Zira geçtiğimiz günlerde şirketin yetkilileri, Essential Phone 2 hakkında ilk detayları verdi. Yetkililer, Essential Phone 2’nin ilk modele göre çok daha kolay bir şekilde tamir edilebileceğini belirtiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatırlanacağı üzere ilk model, son derece zor tamir edilen bir yapıya sahipti. Essential Phone 2 ise daha kolay sökülüp, takılır dinamiklere sahip olacak. Hatta yeni modelde takılıp çıkartılabilen bir batarya bile kullanılabilir. Tabi ki bu durum telefonun su geçirmezlik özelliğini rafa kaldıracaktır. Şimdilik bildiğimiz tek şey Essential Phone 2’nin geliştirme aşamasında olduğu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow