hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güntekin Onay: Fatih Terim tam zamanında geldi

    Güntekin Onay: Fatih Terim tam zamanında geldi
    expand

    Bein Sports Yorumcusu Güntekin Onay, Fatih Terim ile Galatasaray'ın anlaşmasını değerlendirdi. Güntekin Onay, Fatih Terim'in, son dönemde elini taşın altına soktuğunu ve Galatasaray'ın zor zamanında göreve geldiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     "Beklenen ve tam zamanında olan bir gelişme. Galatasaray çok kritik bir süreçten geçiyor ve çok doğru bir karar vermesi gerekiyor diye programda da dile getirmiştim. O doğru tercih yapıldı. 20 Ocak’taki seçim beklenseydi, geç kalınmış olabilirdi. Kayseri ve Göztepe maçları geride kalmış olacaktı, transferdeki hamle şansları azalacaktı.

    Tam zamanında çok doğru ve güçlü bir ismi Galatasaray yönetimi göreve getirdi. Kim ne derse desin Fatih Terim teknik direktör anlamında bu ülkenin en güçlü ve en başarılı ismidir. Galatasaray’ın 20 şampiyonluğunun 6’sının altında Fatih Terim’in adı yazmaktadır. Kimsenin tartışmayacağı ve herkese heyecan kazandıracak bir isimle anlaşıldı.

    Fatih Terim'in dönüşüne en çok sevinen 4 isim

    Fatih Terim açısından da bakınca çok cesur ve önemli bir karar. Güçlü bir Beşiktaş ve ivme kazanmış bir Fenerbahçe, Başakşehir, güçlü Trabzonspor geliyor... Fatih Terim buna bakmadı ve çok zor bir dönemde göreve geldi. Elini taşın altına soktu. Fatih Terim’in, “Demirden korksak trene binmezdik” diye bir sözü var. Bu akşam bunu gösterdi. Hiç çekinmedi ve bu görevi reddetmedi. Büyük bir heyecan bekliyor bizi ikinci yarıda. Süper Lig açısından da çok güzle bir boyut kazanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray’ın Göztepe ile çok kritik bir maçı var, 50 bin kişi stadı dolduracaktır. Transfer konusunda da eksikleri çok iyi biliyor. Bir iki nokta atışla ikinci yarıda daha iyi olacaktır."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow