hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor-Galatasaray maçı izle | Süper Lig 10. hafta

    Trabzonspor-Galatasaray maçı izle | Süper Lig 10. hafta
    expand

    Trabzonspor-Galatasaray maçı futbolseverlerin bu hafta sonucunu en çok merak ettikleri maçların başında geliyor. Bu kritik karşılaşmada Galatasaray deplasmandan liderliğini güçlendirecek bir sonuçla dönmek isterken, Trabzonspor ise rakibini yenerek hem taraftarının gönlünü hem de 3 puanı kazanmak istiyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, Trabzonspor-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda sorularına yanıt arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor, Galatasaray'ı Trabzon'da  kendi taraftarının önünde konuk ediyor. Bu sezon fırtına gibi esen ancak geçen hafta Fenerbahçe karşısında 2 puan kaybeden Galatasaray, Trabzonspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Ev sahibi Trabzonspor ise 2 hafta aranın ardından hem taraftarının gönlünü, hem de 3 puanı kazanmanın hesaplarını yapıyor.

    Trabzonspor-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda?

    İlhan Cavcav Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. 29 Ekim Pazar akşamı 19.30'da Şenol Güneş Stadı'nda oynanacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Trabzonspor-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

    Takımların son durumu

    Trabzonspor şampiyonluk hedefiyle başladığı sezona hayal kırıklıklarıyla devam ediyor. Üst üste puan kayıpları, farklı mağlubiyet, 3-0'dan verilen maçlar Bordo-Mavili renklere gönül verenleri çileden çıkardı. Bu kötü gidişat Ersun Yanal'ın da sonunu getirdi. Takım Rıza Çalımbay'a emanet edildi ancak Çalımbay ilk maçında Yeni Malatyaspor'a mağlup oldu. Hafta içi kupa maçını kazanarak moral bulan Karadeniz Fırtınası, ligde yeniden iyi bir hava yakalamak istiyor. Bunun için de böyle önemli bir maçtan 3 puanla çıkmak oldukça önemli.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer yandan Galatasaray bu sezon fırtına gibi esiyor. Geride kalan 9 haftada sadece 4 puan kaybeden (2 beraberlik) takım rakiplerini oldukça zorluyor. Geçen hafta derbide Fenerbahçe'yi TT Arena'da konuk eden Aslanlar istediğini alamadı ancak liderlik avantajı hala açık ara onlarda. Tudor ve öğrencileri aranın kapanmasını istemiyor. Fenerbahçe karşısında kaybedilen puanların ardından Trabzon'da kazanmak takıma moral kazandıracaktır. Bakalım Cim Bom bu kez istediğini alabilecek mi?


    Galatasaray ve Fenerbahçe 386. kez karşı karşıya geldi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow