hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dev pil ve dev ekran Mi Max 3’te buluşacak

    Dev pil ve dev ekran Mi Max 3’te buluşacak
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Çinli üreticinin güncellemek istediği Mi Max ailesi çok iddialı bir modelle karşımıza çıkabilir. Duyumlara göre Mi Max 3 devasa bir panelle gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dönemin popüler şirketlerinden Xiaomi, her segmentten telefonlarıyla iddiasını korumaya devam ediyor. Firmanın şimdi de üzerinde çalıştığı 3. nesil Mi Max hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Yeni modaya uyum sağlayacak olan cihaz, phablet’te dev ekran furyasını bir adım daha öteye taşıyacak.

    Alının son duyumlara göre yeni nesil Mi Max, 7 inçlik daraltılmış çerçeveli ekrana sahip olacak. Çerçevelerin Mi Mix kadar agresif derece dar olacağı düşünülmüyor ancak selefinden daha dar olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Panel ayrıca 18:9‘luk oranıyla dikkat çekici. İkinci önemli detay ise 5500 mAh büyüklüğündeki pil. Bu devasa pili doldurmak için Quick Charge 3.0 görev alırken Snapdragon 630 ve Snapdragon 660‘lı iki alternatif işlemci de telefona güç verecek. Ayrıca arka kısımda çift kameranın bulunması da ihtimaller arasında.

    Büyük ekran, büyük pil, orta seviye işlemci ve muhtemelen rekabetçi bir fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak olan Mi Max 3, her zamanki gibi tasarımıyla da ilgi çekici unsurlara sahip olabilir. İlk defa bu söylentilerle birlikte duyduğumuz akıllı telefonun görselleri elimize geçmiş değil. Önümüzdeki günlerde çıkış tarihi ve tasarım detayları da netleşecektir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow