hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münir Özkul'un vefatına ilişkin başsağlığı mesajı

    Cumhurbaşkanı Erdoğandan Münir Özkulun vefatına ilişkin başsağlığı mesajı
    expand
    KAYNAK DHA

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sinema ve tiyatro sanatçısı Münir Özkul'un vefatı nedeniyle mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Münir Özkul'un vefatını derin bir teessürle öğrendim' dediği mesajda, Münir Özkul'a Allah'tan rahmet; sanat camiamıza, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sinema ve tiyatro sanatçısı Münir Özkul'un vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda, "Türk sinema ve tiyatrosunun saygıdeğer isimlerinden biri olan Münir Özkul'un vefatını derin bir teessürle öğrendim. Canlandırdığı karakterler, oyunculuğu ve sanatçı kişiliğiyle, tüm vatandaşlarımızın sevgisini kazanan kıymetli sanatçımız, usta oyuncu Münir Özkul, gelecek nesiller tarafından da her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir" dedi. 

    Münir Özkul hayatını kaybetti: Türkiye yasa boğuldu

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinema ve tiyatro sanatçısı Münir Özkul'un vefatı nedeniyle yayınladığı mesaj şu şekilde: "Türk sinema ve tiyatrosunun saygıdeğer isimlerinden biri olan Münir Özkul'un vefatını derin bir teessürle öğrendim. Canlandırdığı karakterler, oyunculuğu ve sanatçı kişiliğiyle, tüm vatandaşlarımızın sevgisini kazanan kıymetli sanatçımız, usta oyuncu Münir Özkul, gelecek nesiller tarafından da her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Türk tiyatrosuna ve sinemasına değerli katkılarıyla milletimizin gönlünde taht kuran merhum Münir Özkul'a Allah'tan rahmet; sanat camiamıza, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow