hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni hastane yeri onaylandı

    Yeni hastane yeri onaylandı
    expand
    KAYNAK DHA

    BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, yeni hastane yerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından resen onaylandığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, yeni hastane yerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından resen onaylandığını söyledi.

    Vali Şerif Yılmaz, "Burdur Belediye Meclisi tarafından imar değişikliği onaylanmayan yeni Burdur devlet hastanesi yeriyle ilgili Valiliğimizin 06 Kasım 2017 tarih ve 3942 sayılı yazısıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza iletilen Burdur merkez Bahçelievler Mahallesi'nde Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen 702 ada 309 ve 310 parsel nolu taşınmazlarda 'Sağlık Tesis Alanı' amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi bakanlık makamınca resen onaylandığı 09 Ocak 2018 tarih ve 5954 sayılı yazı ile Valiliğimize iletilmiştir" dedi.

    Vali Yılmaz, "Bu süreçte desteklerini esirgemeyen dönemin Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki başta olmak üzere bakanlıklarımızın bürokratlarına ilimiz milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik'e teşekkür ediyorum. Burdur'umuzun acil ihtiyaç duyduğu yeni devlet hastane yapımıyla ilgili süreç hızla devam etmektedir. Bundan sonraki süreçte devam etmekte olan proje çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak ihale sürecine geçilecek olup Burdur'umuza yakışan hastane hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow