hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekliler maaşlarını bayramdan önce alacak

    Emekliler maaşlarını bayramdan önce alacak
    expand

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emekli maaşlarının bayramdan önce ödenmesi için yapılan çalışmaların tamamlandığını söyledi.

    Çelik, Şanlıurfaspor yöneticileri ile Cumhuriyet Park'ta bir araya geldi.

    Başkan Fethi Şimşek'ten takımın son durumu hakkında bilgi alan Çelik, Şanlıurfaspor'un Adana Demirspor karşısında başarılı olacağına inandığını belirtti.

    Şanlıurfaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu, bu heyecanı sonuna kadar kovalayarak ipi göğüsleyeceğine inandığını ifade eden Bakan Çelik, "Futbolcu ve tüm yöneticilerin kenetlendiğini görüyoruz. İnşallah Adana Demirspor maçını da izleyeceğim. Centilmence ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını temenni ediyorum" dedi.

    Bir gazetecinin kulübe yaptığı bağışı hatırlatması üzerine Çelik, takımın başarısı için gönüllü çalıştığını, miktarın önemli olmadığını dile getirdi.

    Çelik, emekli maaşlarının Kurban Bayramı öncesi ödenmesi için çalışma yaptıklarını hatırlatarak, "Tüm Bağkur ve SSK emeklileri ile hak sahiplilerinin maaşlarının bayramdan önce ödenmesi için yapılan çalışma tamamlandı. Çift numaralı emekliler 11 Ekim'de, tek numaralılar ise 10 Ekim'de maaşlarını alabilecek" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow