hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müslüm Gürses 1 hafta önce mi öldü?

    Müslüm Gürses 1 hafta önce mi öldü
    expand

    İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses'in aslında bir hafta önce öldüğünü iddia etti. Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz ise bu iddiaları yalanladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sanatçı Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, sanatçının bir hafta önce öldüğü iddialarıyla ilgili, "Bir hafta önce öldüğü söyleniyor ama bu sabah bütün müdahalelere rağmen ağabeyimi kaybettik" ifadelerini kullandı.

    Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 4 aydır hastanede tedavi gören sanatçının yanında olduğunu belirtti.

    Gürses'in sağlık durumunun, son hafta kritik bir sürece girdiğini bildiren Takmaz, şunları kaydetti: "Ellerinden gelen tüm imkanları sundular. Ağabeyim başka bir hastanede olsaydı belki de 1,5 ay önce kaybetmiştik. Tedavisinin yaklaşık 1 milyon lira tuttuğunu da biliyorum. Ancak hastane sahibi Turgut Aydın bey, ağabeyimin hastanesinde misafir olduğunu söyledi. Suni akciğer cihazı getirterek onun tedavisi için bekletti."

    Bir hafta öncesine kadar umudunun yüksek olduğunu anlatan Takmaz, "Bir hafta önce öldüğü söyleniyor ama bu sabah bütün müdahalelere rağmen ağabeyimi kaybettik. Kim ne derse desin, olayları ben yaşadım, kimse yanımda değildi, Yalnız Muhterem Hanım ve ben bu olayları yaşadık. Herkesin elinden geleni yaptığına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tatlıses:1 hafta önce öldü

    Müslüm Gürses'in ölümünün ardından İbrahim Tatlıses, sanatçının 1 hafta önce öldüğünün ancak hastanenin bu durumu gizlediğini iddia etti. Tatlı ses, "Senaryo hastanenin aynen planladığı gibi gitti. Baba zaten 1 hafta önce vefat etmişti. Bununla ilgili menajerinin de haberi vardı. Benim de haberim vardı. Hatta hastaneden bir doktor Müslüm Babanın ex olduğunu fakat ailesine söyleyemedikleri için cihaza bağlı tuttuklarını bizzat benim bir yakınıma söylemiş. Doktorlar kimi uyutuyor. Babanın beyin ölümü bir hafta önce gerçekleşmişti zaten. Ben bunu dün akşam sayın Sağlık Bakanımızla, Sezen Aksu’yla ve ayrıca Hülya Avşar’la da paylaşmıştım. Babanın ölümü kalp yetmezliği, akciğer falan filan değil. Resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü. Dün akşam sayın Sağlık Bakanımıza babanın birkaç gün önce yaşadığı yönünde yapılan açıklamaların yalan olduğunu, yarın hastanenin ölüm haberini duyuracağını söylemiştim. Ve aynen de öyle oldu" dedi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow