hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye Başkanına yumruklu saldırı

    Belediye Başkanına yumruklu saldırı
    expand

    Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, bir kreş açılışında yumruklu saldırıya uğradı. Başkanın korumaları saldırganı kreş çocuklarının gözü önünde polis gelinceye dek dakikalarca dövdü.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı kreş açılışında  Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e yumruklu saldırıda bulunuldu. Saldırgan kreş çocuklarının da bulunduğu odada dakikalarca dövüldü. Sağlık durumu iyi olan Başkan Altınok Öz saldırganı tanımadığını, saldırının nedenini de bilmediğini söyledi.

    Başkana yumruk

    Kreş açılışı sırasında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün bulunduğu nokta bir anda karıştı. Başkana yumruk atan saldırgana çevredekiler hemen müdahale etti.  Aralarında başkanın korumalarının da bulunduğu kişiler, etkisiz hale getirilen saldırganı yumruklamaya başladı. Başkanı yumraklayan saldırgan, çok sayıda kişi tarafından yumruklanarak bir odaya sokuldu.

    Kreş çocuklarının gözü önünde

    Yumruklu saldırgan sokulduğu odada da dövüldü. Bu sırada bazılarının kızgın kişileri yatıştırmaya çalıştığı, ancak bunu başaramadığı görüldü. Bütün bunlar o sırada odada bulunan kreş çocuklarının gözü önünde oldu.

    "Polisi çağırın"

    Odada tamamen etkisiz hale getirilen saldırgan polisin çağırılmasını istedi, ama bu sırada yine kızgın kişilerin yumruklarına hedef oldu. Sonunda polis olay yerine geldi, ve başkanı yumruklayan kişiyi polis merkezine götürdü.

    Başkan Öz: "Tanımıyorum"

    Olaydan sonra konuşan Kartal'ın CHP'li Belediye Başkanı saldırganı da saldırının nedenini de bilmediğini söyledi.

    Babasını köpek ısırmış

    Olaydan sonra polis merkezine götürülen saldırganın adınının İrfan Yücesoy olduğu, babasının bir köpek tarafından ısırılmasından ötürü şikayetçi olduğu, bu diyalog sırasında başkana yumruk attığı öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow