hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anne baba öldü, engelli kızları kayboldu

    Anne baba öldü, engelli kızları kayboldu
    expand

    Giresun'un Yağlıdere ilçesi yakınlarında kontrolden çıkan otomobil, dereye yuvarlandı. Kazada, sürücü 65 yaşındaki Haydar Çırak ile yanındaki eşi 64 yaşındaki Bahtışen Çırak yaşamlarını yitirirken, zihinsel engelli kızları 41 yaşındaki Filiz Çırak ise akıntıya kapılarak kayboldu.

    İstanbul'da oturan ve kısa süre önce memleketleri Bulancak İlçesi'ne gelen Çırak Ailesi, dün gece Alucra ilçesine bağlı Çakrak Köyü'nde bulunan yakınlarını ziyaret etmek için yola çıktı. Haydar Çırak yönetimindeki 28 AP 357 plakalı otomobil, Yağlıdere İlçesi'ne bağlı Akpınar Köyü yakınlarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkıp dereye yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, deredeki araçta sürücü Haydar Çırak ve yanındaki eşi Bahtışen Çırak'ın yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Ancak zihinsel engelli kızları Filiz Çırak ise bulunamadı. Dere sularına kapılarak kaybolduğu sanılan Filiz Çırak'ı bulabilmek için AFAD ve jandarma ekipleri bugün gün boyunca bölgede arama çalışması yaptı. Çalışmalardan henüz sonuç alınamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Filiz Çırak'ı bulabilmek için başlatılan çalışmaları yetersiz bulan yakınlarından Sabiha Ceylan, "Canımız derede. Hava kararırsa daha da bulunamaz. Bu nedenle çalışmanın yoğunlaştırılmasını bekliyoruz" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow