hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alemdağ Caddesi üç yıl kapatılacak

    Alemdağ Caddesi üç yıl kapatılacak
    expand

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Anadolu Yakası'nın ikinci metrosu için yaptığı çalışmalarda istasyon inşaatlarına başlanıyor. İstasyon kazı çalışmaları nedeniyle Ümraniye Belediyesi eski binası önündeki Alemdağ Caddesi üç yıl süre ile trafiğe kapatılacak.

    Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu için "Ümraniye" istasyonu kazı çalışmaları başlıyor. İstasyon kazı çalışmaları nedeniyle Ümraniye Belediyesi eski binası önündeki Alemdağ Caddesi üç yıl süre ile trafiğe kapatılacak.

    Alemdağ Caddesi Suiş Caddesi Kesişimi ile Alemdağ Caddesi-Sütçü İmam Caddesi Bağlantısı arasında kalan kesim trafiğe kapatılacağından alternatif yollar planlandı. Çalışmalar sırasında uygulanacak geçici trafik dolaşımı şöyle olacak:

    - Tepeüstü istikametinden Alemdağ Caddesi güzergahını kullanarak Çamlıca veya Libadiye Kavşağı istikametine gitmek isteyen araçlar; Alemdağ Caddesi-Suiş Caddesi-Menteşoğlu Caddesi-Alemdağ Yanyol güzergahını kullanarak Libadiye Kavşağına ulaşabilecekler.

    - Çengelköy istikametinden gelip Natoyolu Caddesini (Mehmet Akif Ersoy Caddesi) Kullanarak Tepeüstü İstikametine gitmek isteyen araçlar ise; Alemdağ Yanyol-Alemdağ Caddesi ve Sütçü İmam Caddesi Güzergahını kullanarak Tepeüstü istikametine gidebilecekler.

    - Libadiye Kavşağı'ndan gelip Alemdağ Caddesi ve Sütçü İmam Caddesini kullanarak Tepeüstü istikametine gidecek sürücüler için herhangi bir değişiklik olmayacak.

    Çalışmaların üç yıl sürmesi planlanıyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow