hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hırsızın dövdüğü kadın öldü

    Hırsızın dövdüğü kadın öldü
    expand

    Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hırsızlık amacıyla evine giren 33 yaşındaki Hakan Oymacı'nın dövdüğü 68 yaşındaki Katibe Koşal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

    Günlük bulduğu işlerde yük taşımacılığı yapan Hakan Oymacı, 27 Mayıs günü Camiatik Mahallesi Hisar Sokak üzerindeki tek katlı eve arka pencereden girdi.

    Oymacı, evde olay anında yalnız olan Katibe Koşal'ı dövdükten sonra emekli maaşı olan 800 lira ile kadının cep telefonunu alarak kaçtı.

    Olayı soruşturan Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kadının çalınan cep telefonunun modelini belirleyerek ilçedeki cep telefonu satış bayilerinde inceleme yaptı.

    Yapılan incelemelerin ardından çalınan telefonu kimlik fotokopisini vererek Hakan Oymacı'nın 80 lira karşılığında sattığını belirledi. Kimlik bilgilerinden yola çıkan ekipler, Oymacı'yı Gazi Bey Mahallesi Orta Sokak üzerindeki evinde gözaltına aldı.

    Suçunu itiraf eden Oymacı, "İlk defa hırsızlık yaptım. Paraya ihtiyacım vardı. Piyasaya bin 200 lira borcum vardı. Alacaklılar sürekli beni arayıp sıkıştırınca, ben de hırsızlık yapmaya karar verdim ve bir eve girdim. Benim tek amacım hırsızlıktı. Kadın bu şekilde bana karşı koymasaydı olaylar hiç bu noktaya gelmezdi. Ben bu olayda hatalıyım. İnşallah ablaya bir şey olmaz. Sağlığına kavuşur" diye polise ifade verdiği öğrenildi.

    Mahkemeye sevk edilen Oymacı, 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu.

    Aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan ve Tekirdağ'daki özel bir hastanede tedavi altına alınan Katibe Koşal, bugün hayatını kaybetti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow