hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Liselilerin cep telefonu cinayeti

    Liselilerin cep telefonu cinayeti
    expand

    Bursa'da lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki B.D., 2 bin TL değerindeki telefonunu vermediği için bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili 15 yaşındaki A.Ö. ile 17 yaşındaki A.Ş. gözaltına alındı.

    Olay dün saat 21.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi'nde meydana geldi. Emirsultan Mahallesi'nde oturan Mehmet Çelebi Lisesi son sınıf öğrencisi B.D., evlerinin bir kilometre uzağındaki Meydancık Mahallesi'nde yürürken, önü A.Ö. ve arkadaşları A.Ş. ve A.Ş. tarafından kesildi. A.Ö., Demir'den elinde bulunan 2000 TL değerindeki akıllı telefonunu kendilerine vermesini istedi. Demir, "Hayır telefonumu veremem" dedi.

    Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre A.Ö., belinden çıkardığı bıçağı B.D.'nin kalbine sapladı.

    B.D., aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılırken, paniğe kapılan 3 şüpheli, telefonu da almadan koşarak kaçtı.

    B.D., kendisini bir süre sonra fark edenlerin çağırdığı ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak liseli B.D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kaçan 3 şüpheli ise harete geçen polis ekiperi tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

    Kimlik kontrolleri yapılan çocuk şüphelilerin, verdikleri ifadede, mahallelerine uyuşturucu almak için geldiğini ileri sürdükleri B.D.'den cep telefonunu istediklerini, vermeyince de çıkan kavgada öldürdüklerini söyledikleri, pişman olduklarını dile getirdikleri öğrenildi.

    Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow