hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlerin flörtü kanlı bitti

    Gençlerin flörtü kanlı bitti
    expand

    Bağcılar'da, 4 ay önce 16-17 yaşlarındaki oğul ve kızlarının birlikte gezmesi yüzünden iki aile arasında yaşanan kavga cinayetle bitti.

    Bağcılar, İnönü Mahallesi 28/3'te bulunan ganyan bayiinde 1 Haziran'da meydana gelen olayda tekstil işiyle uğraşan Abdülselim İğsan av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

    Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışmalarda Abdülselim İğsan'ın 16-17 yaşlarındaki kız ve erkek çocuklarının birlikte gezmesi yüzünden ganyan bayii sahibi Tamer U. ile kavgalı olduğu tespit edildi.

    Görgü şahitlerinin ifadelerine göre olay günü Abdülselim İğsan'ın, konuşmak için kızının flört ettiği gencin babası Tamer U.'nun dükkanına geldiği ve aralarında kavga çıktığı tespit edildi.

    Bu kavga sırasında tezgahın altından av tüfeğini çıkaran Tamer U.'nun Abdülselim İğsan'a 5 el ateş ettikten sonra kaçtığı belirlendi.

    Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olay tarihinden bu yana aranan Tamer U., önceki gün Bakırköy'de gözaltına alındı. Poliste ifade vermeyen Tamer U., susma hakkını kullandı. İşlemleri tamamlanan Tamer U., sevk edildiği adliyede tutuklandı ve cezaevine gönderildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow