hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABD'de 18 yıl yattı ve...

    ABDde 18 yıl yattı ve...
    expand

    ABD'de eşini bıçakla öldürmekten suçundan 18 yıl hapis yatan ve 2 yıl önce de sınır dışı edilen Tufan Alçı (40), memleketi Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde evlenmek isteğini kabul etmeyen B.A.'yı (40) satırla öldürmek istedi.

    Olay, 10 Eylül'de Düziçi İlçesi'nde meydana geldi. Kardeşleri ile birlikte sigortacılık yapan Tufan Alçı, iddiaya göre; 3 ay önce Tedaş'ta çalışan B.A. ile evlenmek istedi. B.A. ise, "Geçmişinde cinayet bulunan birisiyle evlenemem" diyerek reddetti.

    Bu duruma öfkelenen Alçı, kadını taciz etmeye başladı. Bunun üzerine B.A., Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 3 kez şikayette bulundu. İfadesi alınıp serbest bırakılan Tufan Alçı, olay günü işten evine dönen B.A.'ya satırla saldırdı. Alçı, kadının başına ardı ardına satırla vurdu. Kendini korumak isteyen B.A.'nın başına götürdüğü sağ elinin 2 parmağı da koptu. Çığlıkları duyan vatandaşların müdahale etti Alçı kaçarken ağır yaralanan B.A., Osmaniye'de yapılan ilk müdahalenin ardından Adana'ya sevk edildi. Başında kesikler ve kafatasında 12 kırık olan, kopan 2 parmağı da yerine dikilemeyen B.A.'nin heyeti tehlikesi sürüyor.

    Kaçan Tufan Alçı ise yakalandı, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow