hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika... CHP'den Afrin Operasyonu açıklaması: Desteğimiz tamdır

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    CHP Sözcüsü Bülent Tezcan Afrin Operasyonu'yla ilgili konuştu. "Bu harekata desteğimiz tamdır. Allah milletimize, askerimize yardımcı olsun" dedi. CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi de operasyonla ilgili konuştu, "Ordumuza başarılar diliyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk askeri kara harekatı başlattı

    CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Afrin'deki 'Zeytin Dalı' Harekatına ilişkin, "'Zeytin Dalı' Harekatı atılması gereken bir adımdı. Doğru bir harekattır. Ama diplomasiyi masadan kaldırmak demek siyasi çözümü unutmak ve yok etmek demektir. Bu uzun süreli bir çözümsüzlüğe teslim olmak demektir. Her ikisini birlikte yürütmemize hiçbir engel yoktur. Bu harekata desteğimiz tamdır. Allah milletimize, askerimize yardımcı olsun. Bahçeli konuyu iç siyaset malzemesi haline getirmesin" dedi.

     Akif Hamzaçebi: Ordumuza başarılar diliyoruz

    Hamzaçebi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu ileilgili değerlendirmelerde bulundu. Geleceğin iyi olacağına inancının tam olduğunu ve huzurla yaşamakistediğini söyleyen Hamzaçebi, "Bugün konuşmamız gereken Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Afrin'de devam ettirdiği harekattır. Şu an bu varken, buna ilişkin bir değerlendirme de yapmak gerekiyor. Zaman akıp gidiyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Suriye sınırını güvenlik altına almasından kaynaklanan bir harekattır." diye konuştu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Savcılıktan Zeytin Dalı Harekatı açıklaması

    Hükümetin, Suriye politikasının yanlış olduğu görüşünü savunan Hamzaçebi, "Hükümetin, Suriye politikasının yanlış olduğunu her zaman söyledik. Keşke bugünlere gelmeseydik. Bugün konuşmamız gereken, dış politika yanlışlıkları değil, bu harekatın Türkiye'nin Suriye sınırını güvenlik altına almasıdır.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'ye: Adım adım takip ediliyorsunuz

    Ordumuza başarılar diliyoruz. Muzaffer olmalarını gönülden diliyoruz. İnşallah,hiçbir şehit vermeden Mehmetçik'in bu harekatı tamamlayıp, burnu kanamadan,ülkemizin sınırını güvenli hale getirerek dönmelerini bekliyoruz. Türkiye'nin sınırında terör örgütü yapılanmalarına bu ülke izin vermez, vermemelidir."  diyekonuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow