hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da cumartesi trafiğine dikkat!

    İstanbulda cumartesi trafiğine dikkat
    expand

    İstanbul'da salı günü kutlanacak Cumhuriyet Bayramı için cumartesi günü Vatan Caddesi'nde prova yapılacak.

    Sabah saat 07.00 ile 16.00 saatleri arasında; Vatan Caddesi, Vatan Caddesi'ne çıkan bütün yollar. Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi Kesişim Noktası, Mahmutbey, Topkule. Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ve bu yollara çıkan bütün yollar ile Mahmutbey Köprüsü - Habipler Yolu trafiğe kapalı olacak.

    İşte alternatif yollar...

    Bu nedenle Vatan Caddesi'ni kullanacak sürücülerin; D/100 Karayolundan Vatan Caddesi'ne gidecek olan sürücülerin; Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini, E/80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Hürriyet Gazetesi karşısından TEM istikametini, Sahil Yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından, Yenikapı - Kumkapı - Sirkeci istikametini, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücüler Atatürk Bulvarı, Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları gerekiyor.

    Hastanelere ulaşım nasıl olacak?

    Vatan Caddesini kullanarak Fatih İlçesi'ndeki hastanelere gelecek olan ambulans sürücüleri ve vatandaşlar  için de İstanbul Valiliğinden ayrı bir çağrı yapıldı.

    Çağrıda bu durumda olanların, sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa, Çapa, Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal etmeleri gerektiği duyuruldu.

    Pazar günü tekrarlanacak

    Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağı 29 Ekim Salı günü de aynı uygulamalar tekrarlanacak.

    Pazar ve salı günü Kadıköy 'de kapanacak yollar
     
    İstanbul'daki trafik uygulamaları bununla sınırlı kalmıyor. 27 Ekim Pazar günü ve 29 Ekim 2013 Salı günleri 08.00 ile 13.00 saatleri arası Kadıkö'de trafiğe kapatılacak yollar şöyle;

    Hulusi Behçet Caddesi, Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi , Bağdat Caddesi (Bostancı meydandan Kızıltoprak meydana kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesi'ne çıkan tüm ara sokaklar), Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay Caddesi BP ışıklardan Bağdat Caddesi Göztepe ışıklara kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar), Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Ethem Efendi Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi'ne kadar kapalı. Cemil Topuzlu Caddesinden Bağdat Caddesi'ne çıkan tüm ara sokaklar kapatılacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow