hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Gentleman' 82 milyonun üzerinde tıklanma aldı

    Gentleman 82 milyonun üzerinde tıklanma aldı
    expand

    Gangnam Style şarkısıyla tüm dünyayı aylarca etkisi altına alan Güney Koreli şarkıcı PSY’nin "Gentleman" adlı yeni şarkısıyla yeni bir rekora koşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gentleman ile YouTube’da 82 milyonun üzerinde tıklanma alan PSY sadece tek bir şarkı ile ünlü olup sonradan unutulan şarkıcılardan olmadığını da kanıtlamış oldu.

    Güney Koreli rapçı yeni dans parçasının galasını geçtiğimiz hafta sonu yaptı. Parça sadece üç gün içersinde video paylaşım sitesi YouTube’da inanılmaz sayıda tıklanma elde etti.

    Gentleman, cumartesi gecesi yapılan galasının ardından ilk 24 saat içersinde 20 milyon kez tıklanarak Justin Bieber’in “Boyfriend” parçasının ilk günde sekiz milyonluk rekorunu da kırdı.

    Parça ayrıca iTunes’un dünya  listelerinde de hızla yükseldi. İngiltere’de Justin Timberlake’in “Mirrors’ parçasını geride bırakarak sekizinci sıraya çıktı. Hayranları şimdi PSY’in ilk parçası “Gangnam Style” ile yakaladığı başarıyı “Gentleman” ile de tekrarlayıp tekrarlayamayacağını merak ediyorlar.

    “Gangnam Style” 1.5 milyarın üzerinde izlenme sayısıyla YouTube’un en fazla izlenen videosu unvanını kazandı. PSY de son parçasının bu kadar popüler olmasından duyduğu şaşkınlığı pazartesi akşamı yazdığı “40 saatte 51 milyon!! Aman Tanrım” tweetiyle dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow