hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Iron Man 3"ün galası yapıldı

    Iron Man 3ün galası yapıldı
    expand

    Merakla beklenen "Iron Man 3" filminin galası Holywood'da El Capitan sahnesinde yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerini Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Ben Kingsley gibi Hollywood'un önde gelen isimlerinin paylaştı filmi Shane Black yönetti. Senaryoya da el atan Black'in bu konudaki ortağı Drew Pearce. 

    Marvel ve Walt Disney tarafından 200 milyon dolarlık bir bütçe ile çekilen filmin hasılat rekoru kırması bekleniyor.

    Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Tony Stark'ın, gizemli dünyasını yok etmek isteyen güçlere karşı verdiği mücadelenin anlatıldığı filmde Tony Stark bu sefer gücün kendisin de mi yok elbisesinde mi olduğu konusunda ikileme düşüyor.

    Kırmızı halıda ´Gwyneth Paltrow ´rüzgarı

    Iron Man 3´ün galasında kırmızı halıda Hollywood'un önde gelen yıldızları boy gösterdi. Filmin başrol oyuncularından Gwyneth Paltrow, Antonio Berardi imzalı elbisesi ile kırmızı halının yıldızı oldu.

    Her iki tarafı da derin yırtmaçlı olan ve Paltrow'u oldukça seksi gösteren elbise Hollywood'da haftaya damgasını vurdu.

    Iron Man 3'teki Türk oyuncu

    Iron Man 3'ün galasında bir Türk oyuncu da vardı. Filmde küçük de olsa bir rol olan Serdar Kalsın geceye manken kız arkadaşı Lauren Dellolio ile geldi.

    Yakında vizyona girmesi beklenen "Going Bonjo" ve "Lost and Found in Armenia" filmlerinde de rolleri bulunan Serdar Kalsin gecede magazincilerin ilgi oldağı oldu.

    AMC kanalının sorularını yanıtlayan Kalsin, yönetmen Black'in ayrıntılara verdiği öneme vurgu yaptı. Serdar Kalsin kameralara konuşurken Türkiye ve İstanbul'da selam söylemeyi ihmal etmedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow