hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şenol Güneş'ten Bilal Meşe'ye Arda Turan cevabı

    Şenol Güneşten Bilal Meşeye Arda Turan cevabı
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arda Turan'ın Siyah-beyazlı kulübe transferiyle ilgisi soruya yanıt verdi. Soruyu soran kişi ise Arda Turan'ın saldırısına uğrayan gazeteci Bilal Meşe'ydi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Arda Turan'ın adının Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili olarak konuştu. Güneş, elinde bir oyuncu grubunun olduğunu söyledi ve "Bana bu kadro yeterli" dedi.

    Turan'ın A Milli Takım uçağında saldırdığı Milliyet gazetesinden Bilal Meşe'ye konuşan Şenol Güneş, "Yönetim ‘Arda gelmek istiyor' derse ne cevap verirsiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

    Son dakika Bir Beşiktaşlı daha Premier Lig yolcusu... Beşiktaş transfer haberleri 2 Ocak 2018

    "Tekrar söylüyorum. Elimde bir oyuncu grubu var. Bana bu kadro yeterli. Stoper Vida geldi. Tosic ve Pepe'den memnunum. Ama Vida da geldi. Mitrovic daha iyi oynayacak bir oyuncu. Defansif oynayan bir takımda daha iyi oynar. Hücum ettiğiniz zaman bire birde sıkıntı yaratabiliyor. Vida'yı aldık. Şu anda stoper ihtiyacımız da kalmadı. Medel de hem orta saha hem stoper olarak alındı. Kanatlarda da iyi isimlerimiz var. Yani basit olarak bu kadro dan kimse gitmezse her bölgede elimde yeterli oyuncu var. Bu yüzden transfer yapmaya da gerek yok başka."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow