hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yönetimden Vrankovic'e destek

    Yönetimden Vrankovice destek
    expand

    Türk Telekom yönetimi başantrenör Josip Vrankovic’in görevine son verileceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezona yeni bir kadro yapılanması ile iddialı bir şekilde giren Türk Telekom’da yönetim, başantrenör Josip Vrankovic’e destek mesajı verdi.

    Türk Telekom yönetimi Konya deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından spor medyasında ortaya çıkan antrenör değişikliği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

    Lige bir galibiyet, üç mağlubiyetle başlanmasının ardından yapılan spekülasyonların doğru olmadığını belirten Türk Telekom Spor Kulübü Asbaşkanı (Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı) Şükrü Kutlu “Antrenörümüze ve takımımıza güveniyoruz. Kısa vadeli hesaplar değil, istikrarlı bir gelişim peşindeyiz” dedi.

    Beko Basketbol Ligi’nin kalitesine dikkat çeken ve ligde rekabetin üst düzeyde olduğunu vurgulayan Kutlu, “Takımın oturması için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede koyduğumuz hedeflere ulaşmak istiyorsak, takıma bu zamanı vermemiz gerekiyor. Oynadığımız basketbolun da ümit vadettiğini düşünüyorum. Dolayısıyla antrenör değişikliği yapacağımız yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kariyerinde Hırvatistan Milli Takımı ve KK Zagreb başantrenörlüğü olan deneyimli hocamızın oyuncularıyla birlikte bu yıl basketbol camiasında dikkat çekici başarılar yaşatacağına inancımız sürüyor. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” diye konuştu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow