hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aslan Konya'da şov yaptı

    Aslan Konyada şov yaptı
    expand

    Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ni 91-69 yendi.

    İki takımın da hücumda isabetsiz atışlarla başladığı karşılaşmanın ilk 3 dakikası 7-2 konuk ekip üstünlüğüyle geçildi. Bu dakikadan sonra karşılıklı sayıların olduğu müsabakada Galatasaray Liv Hospital'da Arroyo ve Furkan'ın uyumu göze çarptı. İlk periyotta Galatasaray Liv Hospital'ın 18 sayısının 16'sına bu ikili imza attı.

    Hücümda bir türlü istediğini bulamayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi ise De Vries, Willams, Gillanwater ve Hakan ile maça tutunmaya çalıştı. Kenardan gelen Macvan'ın sayılarına engel olamayan ev sahibi ekip ilk periyodu 23-14 geride tamamladı.

    İkinci periyota hücümda etkisiz başlayan ev sahibi ekip, ilk 3 dakikada sayı üretemedi. Defansta da Erceg, Sinan, Ender ve Mensah Bonsu'nun sayılarına engel olamayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi, rakibinden 14'üncü dakika 18 sayı fark yedi: 14-32

    Bu periyottaki ilk sayısını 15. dakikada Gillanwater'la bulan ev sahibi ekip, Hakan ve De Vries ile farkı kapatmaya uğraşsa da Erceg ve Ender'in sayılarına engel olamadı ve devre Galatasaray Liv Hospital'in 23-42 üstünlüğüyle sona erdi.

    Üçüncü çeyrek iki takımında karşılıklı basketleriyle başladı. Gillanwater ve De Vries ile hücümda etkili olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi 23. dakikada farkı 15'e indirdi: 32-47

    Bu dakikadan sonra katı savunma uygulayan ev sahibi ekip, Galatasaray Liv Hospital'i dış atışlara zorladı. Hücümda Gillanwater, Williams ve De Vries ile iyi bir ivme yakalayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi, defansta istediği verimi elde edemedi. Arroyo ve Erceg'in sayılarına engel olamayan Konya ekibi 3. periyotu 47-64 geride tamamladı.

    Son periyota etkili başlayan sarı-kırmızılı takım, Arroyo, Ender ve Bonsu'nun sayılarıyla 34'üncü dakikada 75-55 önde geçti. Torku Konya Selçuk Üniversitesi ise rakibinin sayılarına Gillanwater, Delininkaitis ve Orçun ile cevap verdi.

    Boyalı alanda Furkan'ın, dış atışlarda ise Cenk'in sayılarına karşılık veremeyen ev sahibi ekip Galatasaray Liv Hospital'e 91-69 yenildi.

    Salon: Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs
    Hakemler: Engin Kennerman, Halil Baldemir, Alper Özgök
    Torku Konya Selçuk Üniversitesi: Hakan 6, De Vries 15, Orçun 4, Gillenwater 14, Williams 8, Delininkaidis 18, Fatih 2, Pastal 2,
    Galatasaray Liv Hospital: Erceg 10, Furkan 12, Arroyo 17, Sinan 6, Domercant 4, Cenk 15, Mensah-Bonsu 5, Macvan 9, Ender 13
    1. Periyot: 14-23
    Devre: 23-42
    3. periyot: 47-64
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow