hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşref Aydın Atletizm Pisti açıldı

    Eşref Aydın Atletizm Pisti açıldı
    expand

    Fenerbahçe Kulübü'nün, sarı-lacivertli balkan şampiyonu rekortmen atlet Eşref Aydın'ın ismini verdiği Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki atletizm pisti törenle açıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Topuk Yaylası Tesisleri'nde düzenlenen törene, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Tahir Perek, yönetim kurulu üyesi Turhan Şahin, atletizm şubesi kaptanı Fikret Çetinkaya ile eski sporcular katıldı.

    Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Tahir Perek, törende yaptığı konuşmada, kulüpleri başarılı kılan unsurların en başında sportif başarılar, şampiyonluklar ve kupaların geldiğini belirterek, "Takımları başarılı kılan kupalar, şampiyonluklar, başarılar kendiliğinden gelmiyor. Sporcular sayesinde geliyor. Fenerbahçe'yi de büyük yapan bu unsurlardır. Bugün, bahsettiğimiz kupaların, şampiyonlukların sahibi sporcularımızdan ve göğsümüz kabararak ifade ediyorum ki yaşayan efsane olan Eşref Aydın ağabeyimize mütevazi şükran borcumuzu ödemek için toplanmış bulunuyoruz" diye konuştu.

    Eşref Aydın ise kendisinden çok Fenerbahçe'yi düşündüğünü kaydederek, "Sizlerin Fenerbahçe aşkı şu an burada olmanızı sağladı. Ben eğer başka bir kulüpten gelmiş olsaydım, şu an buraya bir tek kişi bile gelmezdi. Fenerbahçe sevgisi burada da var, Amerika'da da var. Bugünümde benimle beraber olan sizlere saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

    Konuşmaların ardından Eşref Aydın'a plaket takdim edilerek, Aydın'ın rölfeyi açıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow