hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    50'lik Türk boksör dünya şampiyonluğu peşinde

    50lik Türk boksör dünya şampiyonluğu peşinde
    expand

    Avusturya'da spor yaşamını sürdüren 50 yaşındaki Murat Karabulut, Dünya Oryantal Profesyonel Boks Şampiyonluğu için İstanbul'da ringe çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2011 yılında kazandığı kemeri 2012 yılında Alman boksör Stefan Leko'ya kaptıran Karabulut, bu unvanını tekrar elde ederek jübilesini yapmak istiyor. 

    ŞAMPİYONLAR İSTANBUL'DA BULUŞACAK

    İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda 29 Haziran'da gerçekleşecek şampiyonada 15 ülkeden 25 sporcu 3 ayrı branşta mücadele edecek. Şampiyonada 10 Türk sporcu da ringe çıkacak. Oriental Professional Boxing Union - OPBU (Oryantal Profesyonel Boks Birliği) tarafından düzenlenecek şampiyonada boksörler, World Karate Confederation - WKA - ( Dünya Karate Federasyonu) ve World Boxing Council - WBC - ( Dünya Boks Konseyi) kemerleri için de ringe çıkacak.

    50 YAŞINDAKİ TÜRK BOKSÖR KEMER İÇİN DÖVÜŞECEK

    50 yaşındaki Murat Karabulut, geçen yıl şampiyonluk kemerini kaptırdığı Alman boksör Stefan Leko ile ringe çıkacak. Müsabakalara antrenörü Peter M. Pospichal ile birlikte hazırlanan Karabulut, "Şampiyonaya çok sıkı hazırlanıyorum. Kaybettiğim kemeri İstanbul'da tekrar kazanmak istiyorum. Biraz kilo problemim var. İnşallah onu da bir ay içerisinde halledip, ringe hazır olacağım" dedi.

    Karabulut'un rakibi Stefan Leko, 2 kez Las Vegas'ta şampiyon oldu. Son dünya şampiyonu Stefan Leko, İstanbul'daki mücadelesinde unvanını korumak için dövüşecek. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow