hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serbest güreşte 3 altın birden

    Serbest güreşte 3 altın birden
    expand

    17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil 120 kiloda Taha Akgül, 84 kiloda Serdar Böke ve 66 kiloda Mustafa Kaya altın madalya aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil 120 kilo finalinde milli güreşçi Taha Akgül, Tunuslu Slim Trabelsi'yi 2-0 yenerek, altın madalya kazandı.

    Yenişehir Fuar Alanı C Salonu'nda yapılan 120 kilo final mücadelesine milli sporcu Taha Akgül ile Tunuslu Slim Trabelsi karşılaştı. Müsabakanın ilk devresini 6-0 üstün kapatan Taha, ikinci devrede 4-0 öndeyken rakibi Trabelsi'nin sakatlanmasıyla devreyi 4-0, maçı da 2-0 kazanarak, altın madalyaya uzandı.

    Trabelsi gümüş madalyada kalırken, Yunan Christos Nyfadopoulos ve Makedon Bojan Danov, bronz madalya elde etti.

    Serdar Böke

    17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil 84 kilo finalinde milli güreşçi Serdar Böke, Makedon rakibi Dejan Bogdanov'u 2-0 yenerek altın madalya kazandı.

    Yenişehir Fuar Alanı C Salonu'nda yapılan müsabakaların 84 kilo finalinde milli soprcu Serdar Böke ile Makedon Bogdanov karşılaştı. Mücadeleyi 3-1 biten iki devrenin ardından 2-0 kazanan Serdar Böke, altın madalyaya uzandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın madalya kazanan milli sporcu, Türk Bayrağı ile salonda tur attıktan sonra protokol tribününe gelerek sevincini Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la paylaştı.

    Bogdanov gümüş madalyada kalırken, Yunan Timofei Xenidis ile İtalyan Carmelo Lumia bronz madalya elde ettiler.

    Mustafa Kaya

    17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil 66 kilo finalinde 
    milli güreşçi Mustafa Kaya, Yunan rakibi Andreas Triantafyllidis'i 2-0 yenerek, altın madalya kazandı.

    Yenişehir Fuar Alanı C Salonu'nda yapılan mücadelelerin finalinde Mustafa Kaya ile Andreas Triantafyllidis karşılaştı. Devreleri 2-0 ve 5-4 üstün tamamlayan milli güreşçi müsabakayı da 2-0 kazanarak, altın madalyaya uzandı.

    Mustafa, madalya kazanmasının ardından salonda Türk bayrağı ile tur atarak Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın bulunduğu protokol tribününe gitti ve sevincini Bakan Kılıç'la paylaştı.

    Serbest stil 66 kiloda Yunan Triantafyllidis gümüş madalyada kalırken, Makedon Dejan Mitrov ile Mısırlı Ayad İbrahim, bronz madalya elde etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow