hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Terim: "Amatör bir Norveçli hakem"

    Terim: Amatör bir Norveçli hakem
    expand

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid maçının Norveçli hakemi için amatör yorumunu yaparak "Çeyrek finalde bu hakem nereden çıktı?" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Fatih Terim; "Bütün çalışmalarımıza rağmen, böyle bir zamanda böyle goller yemeği beklemiyorduk. Bu tip maçlarda hataları minimize etmemiz lazım. Oyuncularımızla bunu koruşmamıza rağmen, kolay goller yedik. İkinci yarıda var ama, ilk yarıda da net pozisyonlar yakaladık. Penaltı var mı yok bilmiyorum ama, Real Madrid'in hakemlere de ihtiyacı yok. Bir çok kararı da bence yanlış verdi" dedi.

    Bir gol bulmaları halinde çok şeyin değişeceğini kaydeden Terim, "2-0'ken de bulacağımız bir gol çok şey değiştirirdi. Ama olmadı. İkinci turda çalışacağız; ama Real Madrid tura yakın. İstanbul'daki maça da çıkıp oynayacağız. Bu işin keyfini çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

    Türkiye'de başka hesaplar içerisinde olunduğunu kaydeden Terim şöyle devam etti, "Bu seviyede oyunlar böyle oynanıyor. Bulduğunuzu atacaksınız. Bu bir realite. İşin duygusal tarafını bir taraf bırakalım, şu bizim için çok önemli olgu. Bir ülke bütün Galatasaraylılar ümitliyiz diyor. Çok hoş bir şey. Biz bir şeyleri yapmaya çalışırken, rakibimizde bu yerlerin en iyisi var. Bir de amatör bir Norveçli hakem var. Çeyrek finalde bu hakem nereden çıktı? Bizi mağlup mu etti, hayır ama oyun anlayışı olarak etki etti. Olmadı, ne yapalım."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Terim, Sneijder'in ise ilk yarıda çok koşup yorulduğu için ikinci yarı öncesi kenara alındığını sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow