hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor Edu ve Ferdinand için masaya oturdu

    Bursaspor Edu ve Ferdinand için masaya oturdu
    expand

    Bursaspor yönetimi, orta saha oyuncusu Edu ve savunma oyuncusu Ferdinand'ın bonservisini almak için menajerlerle bir araya geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devre arası transfer döneminde Stoke City'den sezon sonuna kadar satış opsiyonlu kiralık olarak transfer edilen Amerikalı Edu ve İngiltere'nin Queens Park Rangers takımından kiralanan Ferdinand'ın menajerleri Türkiye'ye geldi. Akhisar Belediyespor maçını izleyen menajerler, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın gelecek sezonda da kadrosunda görmek istediği 2 futbolcu için yeşil- beyazlı yönetimle masaya oturdu. İki futbolcunun bonservisi ile ilgili pazarlıkların başladığı belirtildi.

    Kalmak istiyorlar

    Edu ve Ferdinand yaptığı açıklamalarda Bursaspor'da kalmak istediklerini bildirirken, menajerlerine de bu konuyu ilettikleri ve transferlerinde kulüplerinin yardımcı olmalarını istedikleri ifade edildi.

    Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Batalla'nın sözleşme uzatma görüşmeleri için menajeri Suzan Naguf yeniden Bursa'ya geldi. Batalla'nın 2014 Mayıs'ta bitecek olan sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılması isteniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow