hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlerbirliği'nde Fuat Çapa dönemi bitiyor

    Gençlerbirliğinde Fuat Çapa dönemi bitiyor
    expand

    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktörleri Fuat Çapa ile sözleşme yenilemeyeceklerini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlhan Cavav, Bülent Uygun ile anlaşabileceklerini belirterek Fuat Çapa ile kesinlikle sözleşme yenilemeyeceğini söyledi.

    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 
    önümüzdeki sezondan itibaren birlikte çalışmayacaklarını açıkladığı teknik direktör Fuat Çapa, "Profesyonel ilişkilerde böyle ayrılıklar yaşanabilir" dedi.

    Cavcav'ın "ayrılık" açıklamasının ardından AA muhabirine konuşan Çapa, iki maçı profesyonelce en iyi şekilde geçirip önlerine bakacaklarını söyledi.

    Çapa, her iki tarafın da profesyonelce davrandığını ve gelecek planlaması yaptığını belirterek, "Bayern Münih de teknik direktörü ile başarısız olduğu için yollarını ayırmadı. Profesyonel ilişkilerde böyle ayrılıklar yaşanabilir" diye konuştu.

    Gençlerbirliği'nde aile ortamı içerisinde güzel iki yıl geçirdiğine değinen Çapa, şunları kaydetti:

    "Futbolcular, kulüp personeli ve yönetimiyle güzel bir ortam yakaladık. Güzel bir şekilde sonlandırıyoruz. Kırgınlık değil, sadece aileden ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum. Güzel bir burukluk diyebilirim. Önümüzde çok önemli iki karşılaşma var. Bu karşılaşmalarda Gençlerbirliği camiasına yakışır bir şekilde çıkıp mücadele edeceğiz ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız." 

    Çapa, teknik direktörlük kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow