hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Volkan Şen ağlayarak sahayı terk etti

    Volkan Şen ağlayarak sahayı terk etti
    expand

    Trabzonsporlu Volkan Şen, Çaykur Rizespor'la oynanan Süper Lig maçında kendisine tribünden gösterilen tepki üzerine gözyaşları içinde sahayı terk etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çaykur Rizespor'un 1-1'lik beraberliği sağlamasının ardından 42. dakikada maraton tribün önünde konuk takımın taç atışı kullanacağı sırada bir  taraftar Volkan Şen'e sözlü tepki gösterildi.

    Taraftarın bu davranışı sonrasında göz yaşlarını tutamayan Volkan Şen, takım arkadaşı Aykut Akgün'ün  kendisini sakinleştirmeye çalışmasına rağmen, teknik heyetin de izni olmadan soyunma odasının yolunu tuttu.

    Volkan Şen'in 42. dakikada sahayı terk etmesiyle bordo-mavili takımın 10 kişi kalması üzerine teknik heyet, bu futbolcunun yerine 45+1. dakikada Florent Malouda'yı oyuna dahil etti. 

    -Volkan Şen'in maçı terketmesi

    Akçay, bir basın mensubunun Volkan Şen'in maçı terketmesine ilişkin sorusu üzerine, "Çok hoş bir durum oldu, çıkabilir. Biz insani bir iş yapıyoruz, disiplinle alakalı bir şeyin arkasına sokmaya çalışabilirsin ama orada bir duygu yoğunluğu, duygu patlaması yaşayan bir insanla karşı karşıyayız. Benim için disiplinden daha önemli insana olan saygıdır. Onun orada hissetiklerini hiçbirimiz bilemeyiz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Volkan'a küfür mü edildi şeklindeki sorusu üzerine ise Akçay, şunları söyledi:

    "Küfür olduğunu söylüyor ama ben ordaki olayı münferit olarak kabul ediyorum. Kol kırılır yen içinde kalır gibi davranmalıyız. Trabzon'un bütününe mal etmek asla mümkün değil. Münferit bir hadise olarak görüyorum. Kişisel bir tavırdır. Trabzon taraftarının bana göre tasvip edeceği bir hareket değil, kınıyoruz. Zaten 15 dakika alkışlayarak takım olarak kınadık. 15 dakika soyunma odasında hepimiz alkış tuttuk ve protesto ettik. Bu onun için yeterlidir."

    Çalımbay'ın yorumu

    Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Volkan Şen'in ağlayarak sahayı terk etmesine ilişkin kendisine sorulan soru üzerine şunları söyledi:

    "Yıllarca biz de futbol oynadık. Karşı takımın yaptığı tezahürat etkilemez ama kendi taraftarı oyuncuya kötü tezahürat yaptığı zaman oyuncu çok etkilenir. Volkan bazı arkadaşlara göre daha duygusaldır. Sezon başında en fazla maç oynayan takım Trabzonspor. Avrupa maçları oynuyorlar. İyi bir başarı yakaladılar, gruplar için. Yorgun argın bu maça geldiler. Ellerinden geleni yapıyorlar. Küfür, kötü tezahuratta futbolcu etkileniyor. Küfür mü bilmiyoruz, o yüzden oyuncu etkilenebilir. Tribüne de çok yakın olduğu için etkilenir. Taraftarlar hele kendi oyuncularına yapmasınlar. Hakikaten kaliteli, takımına çok şey verecek oyunculardan biri"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -3 taraftar göz altına alındı-

    Karşılaşmanın 42. dakikasında maçı gözyaşlarıyla terk eden Volkan Şen'e tribünlerden gelen tepkiler nedeniyle 3 taraftar göz altına alındı.

    Gülbahar Hatun Polis Merkezi'ne getirilen taraftarların ifadelerinin alındığı ve daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Taraftarların ifadelerinde Volkan Şen'e küfür etmedikleri, pozisyona itiraz ettiklerini söyledikleri belirtildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow