hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bale'in bonservisi kasadan ödenmiş

    Balein bonservisi kasadan ödenmiş
    expand

    Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Tottenham'dan transfer edilen Gareth Bale için banka kredisi kullanmadıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gelecek Pazar günü yapılacak genel kurul öncesinde bazı kulüp üyeleriyle toplantıda bir araya gelen Perez, Tottenham'dan rekor bedelle (basına göre 100 milyon avro) transfer edilen Gareth Bale için banka kredisi alınmadan ödeme yapıldığını ifade etti.

    Barcelonalı futbolcu Pique'nin, geçen günlerde yaptığı Real Madrid'in ''banka kredisi alarak Bale'i transfer ettiği'' yönündeki açıklamasını yalanlayan Perez, ''Pique, iyi bir çocuk, kayda alınması gerekmez ama söyledikleri doğru değil. Hiçbir bankadan Bale'in transferi için kredi alınmadı'' dedi. 

    Perez, tartışmalı bir şekilde transferin son gününde Arsenal'e giden Mesut Özil için ise, ''Futbolcu ve etrafındakiler kulüpten ayrılmak istedi ve bu konuda kimse hoşnutsuzluk duymamalı'' değerlendirmesinde bulundu.

    Real Madrid Kulübü Başkanı Perez, kalede Iker Casillas ve Diego Lopez arasında yaşanan rekabeti de değerlendirerek, ''İki büyük kaleciye sahibiz ve ikisi de yetenekli. Bu, bizim için bir ayrıcalık'' ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Chelsea'ye giden teknik direktör Jose Mourinho'ya arka çıkan Perez, ''Barça ile sportif anlamdaki konuyu çözmek için masaya güçlü bir şekilde vurmak gerekiyordu ve bunu Mourinho başardı. Bize çok yardımcı olan bir teknik direktör. Onun sayesinde başta Avrupa'da olmak üzere bir basamak atladık. Benim hoşuma giden biri ve kulüp için çok iyi şeyler yaptı'' diye konuştu.

    Perez ayrıca geçen yıl açıklanan, Real Madrid'in, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Ras Al Khaimah bölgesinde, 760 milyon avroluk yatırımla bir temalı park yapma projesinin iptal edildiğini, bu proje için başka bir yer aradıklarını duyurdu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow