hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arsenal'e bir yıldız daha mı?

    Arsenale bir yıldız daha mı
    expand

    Manchester United'ın eski teknik direktör yardımcısı Rene Meulensteen, forvet oyuncusu Javier Hernandez'in ara transfer döneminde Arsenal'e gidebileceğini öne sürdü.

    İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın eski teknik direktör yardımcısı Rene Meulensteen, Meksikalı forvet oyuncusu Javier Hernandez'in, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gidebileceğini öne sürdü.

    Ağustos 2010'da ilk kez forma şansı bulduğu "Kırmızı Şeytanlar" adına, 81 lig maçında 34 gol kaydeden Hernandez, üst düzey performans gösterdiği maçların 38'inde oyuna sonradan dahil olmuştu.

    Türkçe "küçük bezelye" anlamına gelen "Chicharito" lakaplı futbolcunun, Wayne Rooney ve Robin van Persie gibi yıldız isimlerin arkasında kaldığı için ara transfer döneminde Arsenal'a gidebileceği iddiası da bir süredir ada basınında yer alıyor. Meulensteen de böyle bir ayrılığın gerçekleşebileceğini belirtti.

    Meulensteen, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Hernandez'in takımda kalıp kalmayacağına ilişkin "Düzenli oynamak isteyeceği bir yaşa geldiğini düşünüyorsa, Premier Lig'in diğer üst düzey takımlarından birine gidebilir. O zaman buna kafa yormasını anlayabilirim fakat Manchester'dan ayrılmak kolay değil" dedi.

    Bu arada Hernandez'in Manchester United ile sözleşmesi, Haziran 2016'da sona erecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow