hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Wenger takımına güveniyor

    Wenger takımına güveniyor
    expand

    İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, takımının golcü transferi yapmadan da şampiyon olabileceğini söyledi.

    Ada basınından Guardian'a konuşan Fransız teknik adam, ara transfer döneminde kadrolarına golcü bir oyuncu katmanın zorunlu olmadığını ve sakat oyuncuların iyileşmesini beklediğini vurgulayarak, "Şu anki kadromdan memnunum. Walcott ve Podolski'nin dönüşü transfer zorunluluğunu azaltacak" dedi.

    "Forvet transferi yapmadan da şampiyon olabiliriz" diyen Wenger, ara transfer döneminde iyi oyuncular bulmanın zor olduğunu, uygun koşulların gerçekleşmesi halinde yeni oyuncularla ilgileneceklerini açıkladı.

    Forvet bölgesinde Olivier Giroud dışında aynı kalitede alternatif bir oyuncusu olmadığını kaydeden Wenger, takımın Alman oyuncusu Lukas Podolski'nin bu açığı kapatabilecek düzeyde bir futbolcu olduğunu ifade etti.

    Arsenal'in transfer politikasında kendisinin de hatalar yaptığını kaydeden Wenger, "Bazen, yanlış oyunculara imza attırdığımız oldu" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow