hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sow: Çok iyi maç oldu

    Sow: Çok iyi maç oldu
    expand

    Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Beşiktaş derbisi için "Çok iyi bir karşılaşma oldu" yorumunda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sow, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi bir maç olduğunu belirterek, "Çok çok iyi bir karşılaşma oldu. Çok erken bir gol gördük. Beraberliği yakalamayı başardık, fakat daha sonra kırmızı kartla karşı karşıya kaldık. Bu kırmızı kartın ardından işlerimiz zordu, ancak ikinci golü bulmayı başardık" diye konuştu.

    İlk yarıda üstünlüğü koruyamadıklarını kaydeden Senegalli futbolcu, şunları kaydetti:

    "Skoru ilk yarının bitimine kadar koruyabilirdik. Fakat Beşiktaş 2 gol atarak, devreye önde girdi. İkinci yarıya başlarken mental açıdan golleri bulabileceğimizi biliyorduk. Beşiktaş kırmızı kart görmeden de biz 10 kişi onlar 11 kişi oynarken pozisyonlar yakaladık. Bitime 10 dakika kala Kuyt'ın golüyle beraberliği yakaladık. Gerçekten bu akşam iyi bir puan aldık."

    Kuyt: Tolga'ya hafif bir temasım oldu ama

    Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Spor 
    Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldıkları maçta sonuna kadar mücadele ettiklerini ve ligdeki en güçlü takım olduklarını gösterdiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Kuyt, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

    "11 kişi ya da 10 kişi olmamız fark etmedi, maçın sonuna kadar mücadele ettik ve ligdeki en güçlü takım olduğumuzu herkese gösterdik. Maalesef bizim lehimize olmayan bazı kararlar vardı hakemden gelen. Bazen bunları kabul etmeniz gerekiyor. Belki penaltı vardı, ofsayt tartışması vardı, diğer pozisyonlar vardı ama sonuna kadar savaşarak maçı hak ettiğimizi gösterdik."

    Tolga Zengin'e faul yaptığı gerekçesiyle iptal edilen golün sorulması üzerine Hollandalı futbolcu, "Tolga'ya ufak bir temasım olduğunu söyleyebilirim ama altı pasın önündeydi. Ben yanlış bir şey yapmadım. Hakemin de yapacak bir şeyi yok pek fazla, kabul etmek gerekir" diye konuştu.

    Bruno Alves: Almedia ve Fernandes benim arkadaşlarım

    Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Bruno Alves, 
    Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldıkları maçta son dakikaya kadar iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alves, iyi oynadıklarını belirterek, "Aslında güzel bir sonuç aldık. Son dakikaya kadar iyi mücadele ettik" dedi.

    Raul Meireles'in kırmızı kartının çok adil bir karar olmadığını savunan Portekizli oyuncu, "Raul açısından adil bir karar olduğuna inanmıyoruz. Çok düzgün bir arkadaşımız. Son dakikaya kadar mücadele edebiliyoruz. Fenerbahçe için en iyisini vermeye çalışıyoruz. Sonuç olarak güzel bir akşam oldu" diye konuştu.

    Hakem kararlarıyla ilgili soruya yanıt vermek istemediğini kaydeden Alves, "Siz de ne olduğunu gördünüz. Bugün de gördük. Fenerbahçe son dakikaya kadar en iyi şekilde mücadele etti. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

    Alves, saha içinde Portekizli oyuncular Almeida ve Fernandes ile yaşadığı tartışmalarla ilgili soru üzerine de "Almeida ve Fernandes benim arkadaşlarım. Onlara karşı sert oynadım, çünkü maçı kazanmak istiyordum. Onlar da bana karşı sert oynadı. Bu şekilde maç bitti" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow