hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Capello: "Favori biziz"

    Capello: Favori biziz
    expand

    Rusya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Dünya Kupası'nda H Grubu'nun favorisinin Belçika değil Rusya olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan teknik adam, Rus Sport Express gazetesine yaptığı açıklamada, 12 Haziran-13 Temmuz 2014 tarihlerinde Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nın kura çekiminde Belçika, Cezayir ve Güney Kore ile H Grubu'nda eşleşmekten memnun olduğunu ifade etti.

    67 yaşındaki Capello, H Grubu'ndaki rakipleri Belçika için "genç ve yetenekli futbolculardan kurulu harika bir takım", Güney Kore ve Cezayir içinse "ciddi" ve "başa çıkılması zor" nitelemelerini kullandıktan sonra "Herkes grubumuzun favorisinin Belçika olduğunu söylüyor ama bana göre gerçek favori Rusya" değerlendirmesinde bulundu.

    Dünya Kupası hazırlıkları için Sao Paulo'ya yakın Campinas şehrini tercih edecekleri bilgisini veren Capello, "Maçlarımızı, Cuiaba, Curitiba ve Rio de Janeiro kentlerinde oynayacak olmamız beni daha da memnun etti. Sıcaklığın ve nemin yüksek olduğu Brezilya'nın kuzeydoğusunda bulunan şehirlerde oynamayacağımız için lojistik açıdan şanslıyız" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow